Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Błąd z uruchomieniem CS'a. Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Headcroobs
Świeży Headcrab



Dołączył: 24 Wrz 2012




PostWysłany: Nie Lis 18, 2012 22:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Otóż mam CS'a (Oczywiście Steam) włączyłem go coś pozmieniałem w ustawieniach a nagle wyskakuje mi błąd aplikacji :

Instrukcja spod "0x5f1baed8" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x00000564". Pamięć nie może być "read".

I tak przy każdym uruchomieniu - Co robić Zmięszany Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Nie Lis 18, 2012 23:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pierwszy wynik w Google.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Headcroobs
Świeży Headcrab



Dołączył: 24 Wrz 2012




PostWysłany: Pon Lis 19, 2012 17:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dzięki ale możesz mi wytłumaczyć dokładnie o co chodzi z tym rejestrem ??
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Pon Lis 19, 2012 18:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Najpierw odinstaluj CS'a, potem przeskanuj kompa antywirem, przeczyść rejestr CCleanerem.
Jak nie pomoże to spróbuj rozwiązania z drugiego posta.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Headcroobs
Świeży Headcrab



Dołączył: 24 Wrz 2012




PostWysłany: Pon Lis 19, 2012 20:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie działa :/ Odinstalowałem CS'a potem usunąłem błędy rejestru w CCleanerze.
Na koniec znów zainstalowałem i nic :/
Ale to chodzi oto że grzebałem w opcjach i zmieniałem roździelczość i mi wywalił błąd i tak za każdym razem. Bo ustawienia roździelczości się zapisały.. To samo miałem z GTA San Andreas jak bawiłem się roździelczością. Ale w tym przypadku wystarczyło usunąć jeden pliczek. Bo jak się go usunie to wszystkie ustawienia zmieniają się na domyślne. Czyli na roździelczość z którą nie miałem kłopotu. Nie wiem jak jest w tym przypadku. Ale po prostu muszę przywrócić ustawienia domyślne bez włączania CS'a.

Zaraz spróbuję drugiego sposobu. Ale odpiszcie do tego co napisałem wyżej.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ameno
Klon Headcraba



Dołączył: 25 Maj 2007
Skąd: Z polany


Xfire: D:
PostWysłany: Pon Lis 19, 2012 21:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Headcroobs napisał:
Ale po prostu muszę przywrócić ustawienia domyślne bez włączania CS'a.


Wpisz -autoconfig do Parametrów startowych CS i go odpal.

Tu masz więcej przydatnych komend startowych https://developer.valvesoftware.com/wiki/Command_Line_Options

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Headcroobs
Świeży Headcrab



Dołączył: 24 Wrz 2012




PostWysłany: Pon Lis 19, 2012 22:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Emm... Czyli gdzie ? Gdy włączam CS'a to po prostu mam tło z CS'a a po chwili błąd...

Gdzie to wpisać ? Tylko tyle chcę wiedzieć.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Zyper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 03 Lis 2008




PostWysłany: Pon Lis 19, 2012 22:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Prawym na nazwie gry w bibliotece Steam -> Właściwości -> Parametry startowe
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Headcroobs
Świeży Headcrab



Dołączył: 24 Wrz 2012




PostWysłany: Wto Lis 20, 2012 16:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Komenda nie działa ;/ Dalej występuje błąd... Co robić ?
Chciałbym sobie pograć w CS'a a Format nie wchodzi zbytnio w grę... Przecież musi się to dać jakoś zrobić...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Wto Lis 20, 2012 17:13 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Może spróbuj dopisać -novid.

Ewentualnie wywal folder CS`a (zostawiając pliki .gcf)
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Headcroobs
Świeży Headcrab



Dołączył: 24 Wrz 2012




PostWysłany: Wto Lis 20, 2012 18:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dalej nic :/ Nie wiem co to za błąd ale chyba pozostaje format kompa...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)